Ofte stillede spørgsmål , som vores køreskoler får

Spørgsmål : Hvordan er jeg HELT præcis garanteret at min kørekort pris er som de forskellige køreskoler siger at den er ?

Svar : Køreskolernes Garantiordning og de køreskoler i vælger, har lavet en juridisk bindende kontrakt som er udformet og godkendt af en autoriseret advokat med speciale i forbrugergarantier.

Med denne kontrakt forpligtiger køreskolen sig til IKKE , at hæve prisen i forhold til det i blev enige om fra start. Der kan kun afviges fra denne ordning under 2 omstændigheder.

Spørgsmål : Hvad er så disse 2 omstændigheder ?

Svar : 1: Du møder ikke op til en kørelektion og har IKKE meldt afbud til kørelæreren. Mener du at du alligevel har meldt afbud, så kontakt os og vi taler med kørelæreren.

Ved flere klager over den samme køreskole eller lærer, vælger vi ikke at bruge den køreskole mere, som er her på vores liste.

Svar 2 : Det kræver flere kørelektioner end normalt at få dig op til en køreprøve.

Hvis du selv mener at kørelæreren bruger unødvendigt mange timer, og at du måske tror at han snyder dig, så kontakt os, og vi tager affære.

Men husk lige at være realistisk . Måske du ikke er så god til at køre endnu, som du selv tror. Kort sagt : hvis du klager, så sørg for at der er hold i det.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Ofte stillede spørgsmål , som vores køreskoler får, 3.7 out of 5 based on 3 ratings

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/koereskolerne.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *